Вече няма повече слухове, че Килиан Мбапе ще напусне отбора на Пари Сен

...
Вече няма повече слухове, че Килиан Мбапе ще напусне отбора на Пари Сен
Коментари Харесай

Мбапе обяви раздялата с ПСЖ

Вече няма повече клюки, че Килиан Мбапе ще напусне тима на Пари Сен Жермен след края на сегашния сезон, а това към този момент е изцяло публична информация. Тя бе доказана от самия състезател в публично известие, видя Спортал. 

Искам да приказвам с вас. Винаги съм казвал, че ще приказвам с вас, когато му пристигна времето и желая да оповестя на всички вас, че това е моята последна година в Парис Сен Жермен. Няма да не преставам и приключението ще завърши след няколко седмици. Ще изиграя моя финален мач на " Парк де Пренс " в неделя. Много е прочувствено, тъй като доста години имах шанса и огромната чест да бъда част от най-големия френски клуб. Един от най-хубавите в света ", сподели Мбапе при започване на изявлението си, като добави и благодарности, към всички треньори, играчи и спортни деятели от френския хегемон, които са му помогнали да направи първите си стъпки в огромния футбол.

 

" Трудно е, мъчно! Никога не съм си мислил, че ще е толкоз мъчно да оповестя, че ще би трябвало да напусна моята страна - Франция, Лига 1, шампионатът, който постоянно съм познавал, само че мисля, че се нуждаех от това. От нов късмет след седем години. Знам, че не съм най-демонстративният състезател, само че постоянно съм преживявал любовта, която ми давахте седем години. Никога не съм желал да ѝ изневерявам. Винаги съм желал да бъда ефикасен. ПСЖ е клуб, който не оставя никого апатичен. Можем да го обичаме или ненавиждаме. Аз направих избора да го обикна. Правих го седем години с възходите и паденията, несъмнено и не скърбя за нито един миг от след подписването с този влиятелен клуб. Това е клуб, който ще вардя постоянно в спомените през целия ми живот. Ще описвам на всички, че имах шанса да играя тук ", сподели още Мбапе в прочувственото си послание, допълвайки, че ще продължи да гледа всеки мач на тима.

" Благодаря на всички и се надявам, че ще приключим годината с финален трофей. Ще имаме положителни моменти от това, което остава и имам вяра, че ще останете в сърцето ми вечно. Довиждане! ", приключи Мбапе.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР